Hellendoorn Rally 2014

038-IR5D0018-2
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 September werd in de omgeving van Hellendoorn weer DE klassieker verreden: Unica Schutten ICT Hellendoorn Rally. In een wedstrijd die werd gekenmerkt door de verschillende weersomstandigheden: mist, regen, onweer, zon, waren het uiteindelijk Dennis Kuipers en Robin Buysmans die overwinning binnen haalden.

De vrijdagavond begon al vertraagd (half uur), maar dat was nog niet de klapper. Gedurende de eerste klassementsproef kwam de mist al opzetten, met als uiteindelijk gevolg dat KP3 t/m 6 zijn geannuleerd. De zaterdag begon ook mistig, maar al snel klaarde het op en kon er weer geraced worden. Alleen was het mooie weer van korte duur. In de loop van de middag trok er een dikke onweersbui over de zuidelijke proeven. Hierdoor gingen de mooie onverharde proeven over in één grote glijbaan.

Het was alleen verbazingwekkend dat de Short Rally deze proeven gewoon gereden hebben en de “grote jongens” het niet aandurfden. Is dit nog wel rally??

De eind uitslag in de rally was uiteindelijk:

1) Dennis Kuipers en Robin Buysmans
2) Bernard ten Brinke en Davy Thierie
3) Kevin Kooijman en Hans van Goor

In de Short Rally waren het uiteindelijk Jan Nijhof en Henk-Jan Elbert die er met de overwinning van door gingen. Gevolgd door de equipes: Ivo van Rijn – Danny Hoekstra en Martin Menzing – Peter van Teunenbroek.

Ben je op zoek naar een foto?? Stuur mij even een berichtje en ik ga voor je op zoek!

Comments

This entry was posted in Foto's, Rally, Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Hellendoorn Rally 2014

  1. Pingback: Hellendoorn Rally - Photoaddict.nl