Nabestellen?

Ben je in de albums foto’s tegen gekomen en wil je die nabestellen?? Wil je de foto’s afgedrukt op fotopapier, op canvas of gewoon digitaal? Alles is mogelijk. Neem op één van de volgende manieren contact met mij op:
Email: ivorijn@yahoo.com
Telefoon: +31-6-18843678

Hoe het werkt?
Via deze pagina kun je inloggen op je persoonlijke pagina, welke is beveiligd met een wachtwoord. Dit wachtwoord krijg je per e-mail toegezonden zodra de foto’s van jouw keuze in de webshop staan. De persoonlijke pagina blijft 2 maanden online.

Selecteer hieronder jouw persoonlijke pagina en klik op ‘Open site’. Er wordt nu een nieuwe pagina geladen. Vervolgens tik je je wachtwoord in en klik je op ‘log in’. Veel kijk plezier!

Slideshow van de selectie!
Op jouw persoonlijke pagina staat een slideshow met de selectie van foto’s. Wil je alle foto’s bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Klik hiervoor op grijze icoon met de 9 witte vlakjes klikt en je krijgt meteen alle foto’s van de sessie/reportage te zien.

Bestel snel en gemakkelijk producten van jouw foto’s!
Om de foto’s te bestellen klik je simpelweg op het winkelwagentje en je komt in onze webwinkel. Hier kan je direct allerlei producten bestellen van jouw foto’s. Je foto’s staan al klaar. Het enige wat je hoeft te doen is uitzoeken wat je wilt! We bieden een uitgebreid assortiment variërend van fotoafdrukken en canvassen!

Comments are closed.